Jeg kan ikke dra og slippe filer til Makuler filer-vinduet i Norton Utilities 16.0

Norton Utilities 16 har innebygd støtte for 32-biters versjoner av Windows. Alle hovedfunksjonene i Norton Utilities 16 er tilgjengelig når du installerer det i en 64-biters versjon av Windows, med unntak av Filmakulator.

Hvis du vil dra og slippe filer til Makuler filer-vinduet i en 32-biters versjoner av Windows, må du deaktivere brukerkontokontroll midlertidig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Slå brukerkontokontroll av og på.

Norton Utilities 16 har en begrenset mulighet til å godta filer for makulering via dra og slipp i 64-biters versjoner av Windows. Som en midlertidig løsning, kan du legge til filer du vil makulere manuelt:

Makulere filer med Norton Utilities

1. Start Norton Utilities.

2. På fanen Personvern klikker du på Makuler filer.

3. Klikk på Legg til nederst til venstre, og klikk deretter på Legg til fil eller Legg til mappe.

Velg filene og mappene du vil makulere.

4. Klikk på Makuler.

Filene og mappene du har lagt til, makuleres permanent. Handlingen kan ikke angres. Se over listen før du bekrefter makuleringen.

5. I advarselvinduet for Norton Utilities, klikker du på Ja.

6. Klikk på Fortsett.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89018101_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2016