Laste ned og installere Norton Internet Security for Mac fra en tjenesteleverandør

Dette dokumentet forteller deg hvordan du laster ned og installerer Norton Internet Security for Mac, hvis du abonnerer på det gjennom en tjenesteleverandør.

Disse trinnene er generelle og kan variere avhengig av tjenesteleverandøren. Hvis du har spørsmål om nedlastingsprosessen som ikke blir besvart her, ta kontakt med tjenesteleverandøren.

Last ned og installer Norton-produktet

1. Logg på nettsidene til tjenesteleverandøren, eller finn fram e-posten du mottok da du startet abonnementet på Norton-tjenesten.

2. Klikk på koblingen for å laste ned Norton-produktet.

Det skal være en kobling til nedlasting av Norton Internet Security for Mac når du logger på nettsidene til tjenesteleverandøren, eller i e-posten du mottok da du startet abonnementet på Norton-tjenesten. Ta kontakt med tjenesteleverandøren hvis du ikke finner koblingen til nedlasting av Norton-produktet.

3. Som standard lagres filen i mappen Nedlastinger.

4. Du starter plateavbildningen med installasjonsprogrammet ved å dobbeltklikke på filen du lastet ned.

5. Dobbeltklikk på filen Norton Internet Security Installer.app.

6. Klikk på Åpne i dialogboksen Filsikkerhet.

7. Klikk på Fortsett.

8. I vinduet Velkommen til installasjonsprogrammet for Norton Internet Security klikker du på Fortsett.

9. Les lisensavtalen og klikk deretter på Godta.

10. Klikk på Installer.

11. Når du blir bedt om det, skriver du inn administratorkontonavn og passord, og klikker på Install Software.

12. Klikk på Fortsett installering.

13. Hvis du blir bedt om å angi PIN-kode for aktivering, taster du inn PIN-koden som du mottok fra tjenesteleverandøren, og klikker deretter på Aktiver.

Denne PIN-koden angis vanligvis automatisk i Norton-produktet, og aktiveringen fullføres.

14. Klikk på Fortsett.

15. Klikk på Start på nytt i vinduet Installasjon fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v88680106_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 11/09/2017