Feil: "2819 - Ingen DNS funnet: Finner ikke DNS-server / mislyktes" når jeg sikkerhetskopierer eller gjenoppretter filene med Norton Online Backup eller Norton 360

Du ser denne feilen når sikkerhetskopierings- eller gjennopprettingsøkten ikke kan fullføres grunnet tilkoblingsproblemer. Forsøk fremgangsmåten i denne artikkelen for å løse problemet.

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Start nettleseren.

3. Bekreft Internett-tilkoblingen ved å gå til et nettsted.

4. Hvis du får tilgang til en nettside, sjekker du datamaskinens brannmurinnstillinger for å se om tilgangen til Norton Online Backup eller Symantecs nettside er blokkert

Du sjekker statusen til programblokkering av Norton-brannmur ved å gå til trinn 2.

Bekrefte Norton Brannmur-innstillingene

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger i Norton-produktvinduet.

3. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

4. I fanen Programstyring, under listen over regler for individuelle programmer, scroller du ned og velger Norton Online Backup-tjeneste.

5. Under typen Tilgang som er gitt, endrer du tilgangen til Tillatt hvis den vises som Blokkert.

6. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

Du sjekker om problemet er løst ved å kjøre en sikkerhetskopi i Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v88626271_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/02/2016