Oppgradere til den nyeste versjonen av Norton Online Backup i Mac OS X

Norton Online Backup versjon 2.2 og nyere oppgraderes automatisk til den nyeste versjonen.

Hvis du har Norton Online Backup 2.1 for Mac samt tidligere versjoner installert, må du manuelt laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton Online Backup på Mac-maskinen. Følg fremgangsmåten i det følgende avsnittet for å installere den nyeste versjonen av Norton Online Backup.

Hvis du vil se hvilken versjon av Norton Online Backup som er installert, klikker du på ikonet for Norton Online Backup QuickMenu på menylinjen. Deretter velger du Om Norton Online Backup.

Laste ned og installere Norton Online Backup

1. Gå til nedlastingssiden for Norton Online Backup.

2. Kryss av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene, og klikk på Start nedlasting.

3. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du på den for å starte installasjonen.

Filen NortonOnlineBackup.pkg lagres automatisk i mappen Nedlastinger.

Hvis du ser meldingen "NortonOnlineBackup.pkg" kan ikke åpnes fordi den ikke ble lastet ned fra Mac App Store., du må oppdatere Gatekeeper-innstillingene manuelt. Hvis du vil vite mer, kan du lese avsnittet Endre innstillingene for Gatekeeper på Mac nederst på denne siden.

4. Klikk på Fortsett.

5. Klikk på Installer.

6. Når du blir bedt om det, skriver du inn administratorkontonavn og passord, og klikker på Install Software.

7. I vinduet Installasjonen var vellykket, klikker du på Lukk.

Endre innstillingene for Gatekeeper på Mac

1. Klikk på Apple -ikonet på menylinjen, og velg Systemvalg.

2. I vinduet Systemvalg, under Personlig, klikker du på Sikkerhet og personvern.

3. Hvis du ikke kan endre innstillingene, klikker du på Lås -ikonet nede i venstre hjørne.

I dialogboksen som vises, skriver du inn navn og passord for administratorkontoen, og klikker på Lås opp.

4. På fanen Generelt, under "Tillat programmer lastet ned fra:", velger du Mac App Store og identifiserte utviklere.

5. Lukk vinduet og installer Norton Online Backup på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v88564288_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/08/2017