Systemgjenoppretting er skrudd av og gjenopprettingspunkt slettes når jeg kjører ett-klikks optimalisering med Norton Utilities 16.0 i Windows XP

TRINN 1

Slå på Systemgjenoppretting

1. Du åpner dialogboksen Kjør ved å trykke på tastene Windows + R.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter :

sysdm.cpl

3. I vinduet Systemegenskaper klikker du på Systemgjenoppretting.

4. Fjern merket for Slå av Systemgjenoppretting.

5. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

Hvis du vil beholde gjenopprettingspunkt for systemet og fortsette å bruke andre ytelsesprofiler som «Balansert» eller «Best ytelse», så går du til trinn 3.

TRINN 2

Tilpasse Windows-optimalisering

1. Dobbeltklikk på ikonet Norton Utilities 16 på Windows-skrivebordet.

2. I hovedvinduet for Norton Utilities klikker du på Ytelse.

3. Under Velg handling i ruten til høyre, klikker du på Windows-optimalisering.

4. Velg ytelsesprofilen Best utseende.

Hvis du ikke kan velge en ytelsesprofil, flytter du glidebryteren ved siden av Windows-optimalisering til Ytelsesprofiler er aktivert

5. Klikk på Bruk.

TRINN 3

Endre innstillinger for ett-klikks optimalisering

1. Dobbeltklikk på ikonet Norton Utilities 16 på Windows-skrivebordet.

2. I hovedvinduet for Norton Utilities klikker du på Innstillinger.

3. Flytt glidebryteren under Generelle innstillinger mot venstre for å deaktivere Windows-optimaliseringer.

4. Klikk på Lagre.

TRINN 4

Endre innstillinger for tjenesten Systemgjenoppretting

1. Du åpner dialogboksen Kjør ved å trykke på tastene Windows + R.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

3. Høyreklikk på Systemgjenoppretting i listen over tjenester, og velg Egenskaper.

4. I vinduet som vises, passer du på at Oppstartstype er angitt som Automatisk og at Tjenestestatus er angitt som Startet.

5. Klikk på Bruk.

6. Start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v88508785_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows XP
Sist endret: 09/09/2015