Ikonene for nylig brukte programmer fjernes fra startmenyen i Windows etter at jeg har kjørt Windows-optimalisering i Norton Utilities

Når du kjører Windows-optimalisering i Norton Utilities 16.0 eller eldre, forsvinner alle ikonene for nylig brukte programmer fra startmenyen. Hvis du ikke vil kjøre Windows-optimalisering, kan du Deaktivere Windows-optimalisering.

Hvis du vil kjøre Windows-optimalisering uten å fjerne ikoner for nylig brukte programmer, Oppdatere Windows-registeret for å ekskludere listen over nylig åpnede programmer.

Deaktivere Windows-optimalisering

1. Start Norton Utilities.

2. På fanen Ytelse klikker du på Windows-optimalisering.

3. Påse at statusen ved siden av Windows-optimalisering viser Ytelsesprofiler er deaktivert.

4. Pass på at Windows-optimaliseringer er deaktivert på fanen Innstillinger.

5. Klikk på Lagre.

Oppdatere Windows-registeret

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

regedit

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. Klikk på EksporterFil -menyen.

4. I feltet for Filnavn angir du et navn for sikkerhetskopien, f.eks. Registersikkerhetskopi_(dato).

5. Velg en plassering for å lagre registeroppføringsfilen (.reg), og klikk på Lagre.

Behold sikkerhetskopifilen en ukes tid, til du er sikker på at endringene du har gjort ikke har skapt problemer.

6. Gå til følgende plassering i Registerredigering -vinduet:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

7. Finn og høyreklikk på nøkkelen NoInstrumentation, og klikk så på Slett.

8. Lukk alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.