Oppgradere Norton Mobile Security, som er forhåndsinstallert på den mobile enheten, til den nyeste versjonen

Den nyeste versjonen av Norton Mobile Security nå tilgjengelig, så du vil ikke kunne kjøpe eller fornye et abonnement på Norton Mobile Security som er forhåndsinstallert på den mobile enheten din. Hvis du har betalt for et månedsabonnement på Norton Mobile Security 2.x, bør du merke deg at produktet vil slutte å fungere så snart gjeldende månedlige abonnement avsluttes.

Alle betalende kunder har fått tilsendt en e-post med all informasjon om og alle fordeler ved oppgraderingen. Se i innboksen eller søppelpostmappen.

Hvis du vil fortsette å bruke Norton Mobile Security, følger du fremgangsmåten for å oppgradere til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security.

TRINN 1

Deaktiver enhetsadministrator for Norton Mobile Security

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Tapp på Sikkerhet under Personlig, og tapp deretter på Enhetsadministratorer.

3. Se til at avmerkingsboksen ved siden av Norton Mobile Security ikke er merket. Hvis den er merket, tapper du på den for å deaktivere Enhetsadministrator for Norton Mobile Security.

TRINN 2

Avinstaller Norton Mobile Security 2.x

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Avhengig av versjonen til Android OS, gjør et av følgende:

• Hvis du har Android OS 4.x tapper du på Application Manager.

• For Android OS 3.x eller eldre tapper du Applikasjoner, og deretter Administrer programmer.

3. Tapp Norton Mobile Security på listen over programmer.

4. Tapp Avinstaller.

5. Tapp OK for å bekrefte.

6. Når avinstalleringen er ferdig, tapp OK.

TRINN 3

Oppgradere til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security

1. Gå til Norton Mobile Security-siden på Google Play Store, og last ned Norton Mobile Security-appen.

Du kan også laste ned Norton Mobile Security på Samsung-enheten din for å få en 60-dagers prøveversjon med alle funksjoner fra Samsung App Store.

Versjonen av Norton Mobile Security som du laster ned og installerer fra Google Play Store, er Lite-versjonen. Når du registrerer den med Norton-kontoen med en gyldig lisens, oppgraderes den til den fulle versjonen.

2. Når nedlastingen er fullført, starter installeringen av Norton Mobile Security automatisk.

Hvis den ikke starter, tapper du på ikonet Nedlastinger på statuslinjen for å starte installeringen.

3. Tapp på Installer.

4. Når installasjonen er ferdig, velg Åpne.

5. Les lisensavtalen og merk av for Jeg godtar Nortons lisensavtale og bruksvilkår.

6. Tapp på Godta og start.

7. Du registrerer produktet på Norton-kontoen ved å tappe på Logg på eller registrer deg

Logg på Norton Mobile Security med Norton-kontoen for å gjøre alle funksjonene tilgjengelige.

8. Gjør ett av følgende

• Dersom du allerede har en Norton-konto, taster du inn e-postadressen og passordet, og tapper på Logg på.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, tapper du på Registrer deg nå. Fullfør registreringen av Norton-kontoen ved å følge instruksjonene på skjermen, og logg så på.

Norton Mobile Security er nå installert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v87279771_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 14/08/2015