Feil: "SSL-valideringsfeil 1070(536871982)" når jeg sikkerhetskopierer eller gjenoppretter filer med Norton Online Backup eller Norton 360

Norton Online Backup bruker en teknologi kalt SSL (Secure Socket Layer) for å sikre at datamaskinen bare er tilkoblet Nortons server for sikkerhetskopiering og gjenoppretting, når du sikkerhetskopierer viktige data. Innstillingene på datamaskinen kan forhindre Norton fra å bekrefte om Norton Online Backup-klienten eller Norton 360 kan kommunisere med en klarert Norton-server.

Hvis organisasjonen bruker gruppepolicyer til å administrere Windows-maskiner, kan det være at systemadministratoren har deaktivert funksjonen for sertifikatoppdatering, eller har påtvunget bruk av organisasjonens egen sertifikatserver. Administratoren må bekrefte at datamaskinen din kan hente sertifikatoppdateringer riktig, basert på organisasjonens policy.

Windows XP Service Pack 2 og Service Pack 3: Komponenten "Oppdater rotsertifikater" er aktivert som standard. Dersom du har deaktivert denne funksjonen på maskinen, kan du aktivere den på nytt ved å følge disse instruksjonene:

Komponenten Oppdater rotsertifikater i Windows XP

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. Klikk på Legg til / fjern Windows-komponenter i ruten til venstre i vinduet.

4. Rull nedover i listen med installerte komponenter til du ser Oppdater rotsertifikater, og påse at den er huket av.

5. Følg instruksjonene for å fullføre veiviseren for Windows-komponenter.

Hvis du vil ha mer informasjon om Windows rotsertifikat, kan du se følgende artikler fra Microsoft kundestøtte og Technet:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v87207773_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/07/2015