Gjenopprette filer - Velg filer du vil gjenopprette fra sikkerhetskopisettet

Norton Business Suite gir deg en enkel metode for gjenoppretting av sikkerhetskopierte filer.

Du kan søke etter navnet på filer eller mapper, og så gjenopprette dem fra sikkerhetskopisettet. Du kan søke etter hele eller deler av fil- eller mappenavnet. Du kan også søke etter filer med en bestemt filtype. Søkeresultatene har navnene du skrev inn. Når du søker på mappenavn, viser listen Sikkerhetskopiobjekt filene som er lagret i de sikkerhetskopierte mappene.

Du kan også bruke jokertegn, som asterisk (*) eller spørsmålstegn (?) når du søker etter filer eller mapper.

Norton Business Suite finner automatisk alle filer i settet du har valgt. Norton Business Suite viser filkategoriene som tilhører sikkerhetskopisettet du har valgt å slette. Disse filkategoriene vises under Filtrer etter i venstre rute.

De ulike alternativene som finnes under Filtrer etter i venstre rute, er som følger:

Alle filtyper

Du kan se alle sikkerhetskopierte filer i et sett.

Filkategorier

Du kan se alle filkategorier som er sikkerhetskopiert, i venstre rute. Når du klikker på en filkategori, får du se alle de sikkerhetskopierte filene i denne kategorien i høyre rute.

Her kan du se detaljer om filen, som filtype, størrelse og dato for siste sikkerhetskopiering.

Mapper

Du kan se alle sikkerhetskopierte mapper med filer i et sett.

Du kan se hvor en fil i det valgte sikkerhetskopisettet opprinnelig lå.

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Valgte filer

Vi kan vise alle filer og mapper som er valgt for gjenoppretting.

Hvis du vil gjenopprette filer, kan du merke av eller fjerne avmerkingen foran filnavnet du vil gjenopprette.

Norton Business Suite viser totalt antall filer og total størrelse på filene som oppfyller søkekriteriene. Du kan se detaljerte opplysninger nederst i vinduet.

Når du klikker på OK, legges de avmerkede filene til listen over filer som Norton Business Suite gjenoppretter. Tilleggssøk for å legge flere filer til listen.

Både filer som ikke er avmerket og filer som er avmerket, forblir i sikkerhetskopien, slik at du kan gjenopprette dem senere.

Velge filer som skal gjenopprettes

Gjenopprette filer

Gjenopprette filer med Norton Business Suite Autokjør gjenoppretting

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8702380_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013