Tjenesten er inaktiv

Hvis du får en melding om at tjenesten er inaktiv, betyr det at du ikke lenger mottar program- og produktoppdateringer. Du er heller ikke lenger beskyttet mot nye trusler. Valgene varierer, avhengig av den installerte versjonen. Klikk på knappene for å fortsette med tilgjengelige valg.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v8671950_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 09/11/2009