Prøveperioden har utløpt

Hvis du får en melding om at prøveperioden har utløpt, betyr det at du ikke lenger vil motta definisjons- eller programoppdateringer. Du er heller ikke lenger beskyttet mot nye trusler. Valgene varierer, avhengig av den installerte versjonen. Klikk på de tilgjengelige alternativene for å fortsette.

Finne versjonsnummeret på produktet

Avinstallere Norton Business Suite

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v8671935_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/06/2013