Aktiveringsvarsel

Hvis du vil bruke alle funksjonene i Norton 360 Online, må du først aktivere produktet. Hvis du ikke aktiverte produktet under installeringen, får du jevnlig et varsel fra Norton 360 Online helt til du aktiverer produktet. Ved å aktivere produktet reduserer du muligheten for piratkopiering av programvare og sikrer at du bruker autentisk Symantec-programvare.

Du må aktivere produktet i løpet av den angitte tidsperioden, ellers vil det slutte å virke. Du kan aktivere produktet direkte fra Norton 360 Online-varselet. Aktiveringen tar vanligvis bare noen få minutter.

Aktivere Norton-tjenesten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8671932_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 20/10/2011