Oppdatere posisjonen til en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet

Med Norton Anti-Theft kan du vise omtrentlig adresse og geografisk lokasjon for hvor enheten for øyeblikket befinner seg. Norton Anti-Theft bruker posisjoneringstjenester til å finne enhetens posisjon.

Hvis adressen som Norton Anti-Theft viser, er feil, kan du oppdatere posisjonen til enheten fra Norton Anti-Theft-nettstedet. Etter at du har oppgitt riktig posisjon, behandler Norton Anti-Theft informasjonen i løpet av noen dager, og oppdaterer posisjonen for enheten.

Hvis du har flere enheter på samme plassering som kjører Norton Anti-Theft, og hvis du oppdaterer posisjonen på én enhet, oppdateres ikke posisjonen til de andre enhetene. Hvis du vil oppdatere posisjonen til andre enheter, må du gjøre dette individuelt for hver enhet.

Slik oppdaterer du posisjonen til en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet

1. Åpne nettleseren på enheten som du vil oppdatere posisjonen for, og gå til følgende nettadresse: http://antitheft.norton.com.

2. På Norton Anti-Theft-nettstedet klikker du på Logg på her.

3. Du må angi kontoopplysningene for Norton Account i vinduet som vises.

4. Klikk på navnet på enheten du vil oppdatere posisjonen for, i venstre panel under Mine enheter.

5. Klikk på Finn enhet.

6. I popup-vinduet Siste kjente posisjon klikker du på koblingen klikk her.

7. Oppgi posisjonen, og klikk så på Send.

Om å håndtere enheter

Vise hvor enheten er

Endre hvor ofte enheten skal spores

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v85973602_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013