Optimaliser sikkerhetskopiering til Sikker nettbasert lagring

Norton Sikker nettbasert lagring lar deg sikkerhetskopiere filer til en sikker server du får tilgang til over Internett.

Hvis du vil bruke nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Du finner mer informasjon her: Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Hvis du velger Sikker nettbasert lagring som plassering for sikkerhetskopier, må du eventuelt optimalisere innstillingene for sikkerhetskopiering:

• Øke hastigheten for sikkerhetskopiering

Hvor lang tid det tar å sikkerhetskopiere til Sikker nettbasert lagring avhenger av hastigheten til Internett-tilkoblingen. Hvis du har mange filer å sikkerhetskopiere, kan den første sikkerhetskopieringen ta flere timer eller dager, avhengig av tilkoblingshastigheten.

Du kan konfigurere Norton-sikkerhetskopisett til å maksimere hastigheten for sikkerhetskopiering for Sikker nettbasert lagring. Hvis sikkerhetskopiering går sakte på grunn av hastigheten på Internett-forbindelsen, kan du velge en annen plassering for sikkerhetskopien, slik som en ekstern stasjon.

• Øk lagringsplass

Norton tilbyr nok lagringsplass på det nettbaserte lageret til å håndtere de fleste sikkerhetskopibehov. Hvis du trenger å sikkerhetskopiere større filer eller stasjoner, kan du kjøpe mer lagringsplass for det nettbaserte lageret. Eller du kan sikkerhetskopiere større filer til en annen plassering, for eksempel en ekstern stasjon.

Maksimer hastigheten for sikkerhetskopiering til Sikker nettbasert lagring

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton.

2. På Hvor-fanen velger du Sikker sikkerhetskopiering via Internett og flytter glidebryteren for Begrensning av båndbredde til Raskeste (anbefales).

3. Klikk på Lagre innstillinger.

Video: Slik aktiverer du sikkerhetskopiering via Internett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8553610_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017