Jeg trenger hjelp til å bruke Norton-produktet som er forhåndsinstallert på datamaskinen

Mange dataprodusenter inkluderer et abonnement på Norton-beskyttelse forhåndsinstallert ved kjøp av en ny datamaskin. Du kan ha mottatt en påminnelse om å aktivere det forhåndsinstallerte abonnementet via e-post.

Dette dokumentet bidrar til at du kan sørge for at den nye datamaskinen din beskyttes. Se over disse situasjonene for å fastslå hvilken som gjelder for deg, og følg deretter den foreslåtte løsningen.

Jeg vil aktivere prøveversjonen av Norton som ble levert med datamaskinen

Jeg har en annen produktnøkkel som jeg vil bruke

Produktet mitt er i ferd med å utløpe, men jeg har allerede kjøpt et abonnement

Du kan se at produktet er i ferd med å utløpe, selv om du allerede har kjøpt et abonnement. Du må installere og aktivere produktet du har kjøpt.

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

Hvis du har en produktnøkkel du ennå ikke har registrert til kontoen din, klikker du på Angi en ny produktnøkkel.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren klikker du på Nedlastinger-alternativet for å vise nedlastede filer og så dobbelklikker på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Hvis abonnementsdatoen fortsatt er feil, er det mulig at du må aktivere produktet ditt manuelt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v85504995_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/05/2017