Aktivere Norton-produktabonnementet som ble levert forhåndsinstallert på datamaskinen

Dette dokumentet forklarer hvordan du konfigurerer og aktiverer Norton-produktabonnementet som ble levert forhåndsinstallert på datamaskinen.

Aktivere Norton-produktet

1. Klikk på Start-knappen i Windows, og deretter Alle programmer.

2. Klikk på Norton-produktmappen, og klikk deretter på produktikonet.

3. Godta lisensavtalen hvis du blir bedt om det.

4. Oppgi e-postadressen du vil bruke for kontoen, og klikk på Neste.

5. Hvis du alt har en konto, oppgir du passordet og klikker på Neste.

Hvis du ikke har en konto, oppretter du en ved å oppgi informasjonen som blir forespurt.

6. Produktet er nå aktivert, og produktnøkkelen er registrert på kontoen.

Mer informasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v85504902_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/05/2017