Velge en plassering for gjenoppretting

Når du gjenoppretter filer fra en sikkerhetskopi, kan du velge hvor Norton-produktet skal plassere de gjenopprettede filene. Du kan gjenopprette filene til en egen mappe eller til sin opprinnelige plassering. Som standard velger Norton-produktet filenes opprinnelige plassering.

Hvis du gjenoppretter filer til sin opprinnelige plassering, slettes nyere versjoner av de samme filene som er lagret på samme sted. Hvis du ikke vil erstatte disse filene med filene du gjenoppretter, bør du flytte de nyere versjonene til et annet sted før du gjenoppretter. Du kan også gjenopprette filene til en annen plassering.

Du kan endre gjenopprettingsmålplassering fra en hvilken som helst datamaskin, når som helst.

Noen stasjoner bruker eldre Windows-filsystemer, som FAT-16 eller FAT-32, som ikke kan lagre filer som er større enn 4 GB. Hvis du har filer som er så store som skal gjenopprettes, må du passe på at gjenopprettingsmålplasseringene er formatert med et filsystem som har støtte for store filer, som NTFS.

Endre en plassering for gjenoppretting

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopi og deretter på Gjenopprett filer i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Endre under Gjenopprett til i vinduet Gjenopprett filer.

3. I vinduet klikker du på Ny plassering.

4. Gjør ett av følgende:

• Skriv inn en gjenopprettingsplassering i boksen.

• Klikk på Bla gjennom, bruk vinduet til å gå til plasseringen du vil gjenopprette filene til, og klikk deretter på OK.

5. Utfør alle andre nødvendige endringer i innstillingene for gjenoppretting, og klikk deretter på Gjenopprett filer.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen av filene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8531748_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017