Konfigurere strømstyringsalternativer for høy ytelse

Konfigurere strømstyring i Windows

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykkEnter.

powercfg.cpl

3. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• Windows 8/7/Vista: Velg Høy ytelse under Velg plan for strømstyring i vinduet Alternativer for strøm.

Det kan hende at du må klikke på pilen ved siden av Vis flere planer for å se alternativet Høy ytelse.

• Windows XP: Velg strømplanen Alltid på fra fanen Strømplaner i egenskapsdialogen for Strømalternativer.

Hvis valgene er tilgjengelige, endrer du innstillingene for Ventemodus og Dvale til Aldri.

4. Klikk på Bruk eller OK.

Konfigurere strømstyring på Mac

1. Klikk på Apple-menyen på menylinjen. og klikk så på Systemvalg.

2. Klikk på Energisparer under Maskinvarelisten i vinduet Systemvalg.

3. Gjør følgende for å øke ytelsen på datamaskinen:

• Flytt glidebryteren ved siden av Datamaskindvale til Aldri.

• Du holder harddisken aktiv gjennom økten ved å fjerne merket for Sett harddisken(e) i dvale når det er mulig.

• Du unngår å sette datamaskinen i hvilemodus ved et uhell, ved å fjerne merket for Tillat at strømknappen setter datamaskinen i hvilemodus.

4. Lukk vinduet Energisparer.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v85131538_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Sist endret: 04/03/2013