Automatiske oppgaver

Norton 360 Online kjører disse aktivitetene i bakgrunnen når Norton 360 Online oppdager at datamaskinen er inaktiv. Hvis du ikke vil at et søk skal kjøre automatisk, kan du fjerne avmerkingen ved det på listen.

Du kan alltid kjøre en aktivitet fra hovedvinduet i Norton 360 Online. Hvis den ikke er merket av i denne listen, kjøres det ikke automatisk.

Du kan bruke avmerkingsruten Oppgaver til å merke av eller fjerne avmerkingen ved alle aktiviteter samtidig.

Hvis enkelte aktiviteter ikke har vært kjørt på en ukes tid, kan det hende at du får se en melding som minner deg på at du bør kjøre dem.

Du kan merke av for eller fjerne avmerkingen ved følgende aktiviteter:

Midlertidige Internet Explorer-filer

Sletter de midlertidige filene som forblir på PCens harddisk etter surfing på Internett

Midlertidige Windows-filer

Sletter unødvendige filer som forblir i midlertidige Windows-mapper etter installasjon eller oppdatering av programmer

Logg for Internet Explorer

Sletter unødvendig websidehistorikk som lagres i nettleserens loggmappe

Diskoptimalisering

Defragmenterer harddisken og ledig plass

Registeropprydding

Sletter alle unøyaktige og utdaterte oppføringer i Windows-registeret, som kan føre til feil

Slå av eller på automatiske oppgaver

Om planlegging av automatiske oppgaver

Om innstillingene for Oppgaveplanlegging

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8499360_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011