Norton-produkters kompatibilitet med Outlook 2013

De nyeste versjonene av Norton Internet Security og Norton 360 er kompatible med Microsoft Outlook 2013 32- og 64-bitersversjonene,

Kjør LiveUpdate for å installere alle tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktet.

Hvis du har en eldre versjon av Norton Internet Security eller Norton 360, må du først oppgradere dem til nyeste versjon før du kjører LiveUpdate. Gå til Nortons oppdateringssenter for å installere nyeste versjon av Norton Internet Security eller Norton 360 gratis. Kjør LiveUpdate etter du har installert nyeste versjon.

Hvis du har fått Norton via tjenesteforhandleren din, tar du kontakt med tjenesteleverandøren for å få nyeste versjon.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton AntiVirus/Norton Internet Security: Klikk på LiveUpdate i hovedvinduet.

• Norton 360: Klikk på Oppgaver i hovedvinduet, og klikk deretter på Kjør LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK eller Lukk.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v84784521_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/01/2014