E-posttrussel funnet

Vinduet E-posttrussel funnet vises når en sikkerhetstrussel blir funnet i en innkommende eller utgående e-post. I vinduet E-posttrussel funnet finner du følgende informasjon:

Risiko

Klikk på risikonivået (Høyt, Middels eller Lavt) hvis du vil se flere detaljer om trusselen.

Navn

Klikk på navnet på trusselen hvis du vil vite mer om den.

Status

Status -kolonnen viser gjeldende status for trusselen.

Handling

Velg handlingen du vil utføre. Anbefalte handlinger vises med en stjerne (*).

Bruk handlinger

Velg dette alternativet hvis du vil utføre valgt handling for en trussel.

Slett e-postmelding

Velg dette alternativet hvis du vil slette e-posten som Norton 360 Online identifiserte som en trussel.

Du kan utføre en handling på en registrert e-posttrussel. Velg mellom følgende alternativer:

Slett

Fjerner trusselen fra datamaskinen.

Sikkerhetstrusler som spionprogrammer og reklameprogrammer, som kan være nødvendige for at andre programmer skal fungere, lagres i Norton Quarantine and Restore.

Utelat

Legger til trusselen i den relevante utelatelseslisten i alternativer. Dette alternativet utelater disse risikoene fra fremtidige søk.

Ignorer

Ignorerer risikoen

Norton 360 Online inkluderer trusselen i fremtidige søk. Dette alternativet er tilgjengelig én gang, første gang elementer som utgjør en liten risiko, oppdages.

Dette alternativet er tilgjengelig én gang, med mindre du endrer standardinnstillingene for alternativet Lav risiko under Datamaskinsøk.

Ikke alle handlinger er tilgjengelige for alle typer e-posttrusler.

Hvis den valgte handlingen for en gjenværende trussel ikke kan fullføres, vil trusselen fortsette å vises i vinduet E-posttrussel funnet. Rullegardinlisten Handling viser ikke handlinger som tidligere er forsøkt brukt på den aktuelle trusselen. Du kan velge en av de gjenværende handlingene for trusselen.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om antivirusinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8475335_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 19/10/2011