Feil: «3047,58» eller «3047,4000» og blåskjerm skjer etter at jeg kjører LiveUpdate i Norton-produktet.

TRINN 1

Start datamaskinen i sikkermodus.

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, i kategorien Boot, markerer du Sikker oppstart.

Windows XP: I Systemkonfigurasjonsverktøyet, i BOOT.INI -kategorien, markerer du /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i sikkermodus. Dette kan ta flere minutter.

TRINN 2

Avinstallere SMR-driverne

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. I vinduet Enhetsbehandling, under Vis -menyen, velg Vis skjulte enheter.

4. I vinduet Enhetsbehandling klikker du for å utvide Drivere uten plug-and-play.

5. Under Drivere uten plug-and-play, høyreklikk på følgende drivere og klikk så på Avinstaller.

• SMR210

• SMR250

• SMR300

• SMR310

• SMR311

6. Avslutt Enhetsadministratoren.

TRINN 3

Slett SMR-driverfilene

1. Start Windows Utforsker.

2. Naviger til følgende mappe:

C:\Windows\System32\Drivers\

3. Velg følgende filer og trykk på Slett.

• SMR210.sys

• SMR250.sys

• SMR300.sys

• SMR310.sys

• SMR311.sys

TRINN 4

Start datamaskinen i normal modus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon fjerner du markeringen for Sikker oppstart i kategorien Oppstart.

Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjon, i BOOT.INI -kategorien, fjerner du markeringen ved /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i normal modus. Dette kan ta flere minutter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v84590032_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/05/2015