Firefox svarer ikke når jeg lukker en fane

Dette problemet har blitt eliminert i de siste oppdateringene for Norton-produktet. Kjør LiveUpdate flere ganger for å motta de siste oppdateringene for Norton-produktet, til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

For Norton Identity Safe: Klikk på Innstillinger -ikonet på bunnen av hovedvinduet. I Innstillinger -vinduet på Om -fanen, klikker du på Søk etter nye oppdateringer.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v84115070_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/05/2015