Blokkere eller oppheve blokkeringen av all nettverkstrafikk

Norton Business Suite lar deg blokkere all inngående kommunikasjon til datamaskinen, og all utgående kommunikasjon fra datamaskinen. Du kan du bruke alternativet Blokker all nettverkstrafikk til å konfigurere Norton Business Suite slik at all kommunikasjon til og fra datamaskinen blokkeres.

Hvis du skal ut på reise, kan du for eksempel sikre datamaskinen ved å hindre den i å kommunisere med de andre datamaskinene på nettverket. Dette kan du gjøre ved å sette alternativet Blokker all nettverkstrafikk til Blokkert.

Slik blokkerer du all nettverkstrafikk

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt glidebryteren til Blokkert i raden Blokker all nettverkstrafikk i fanen Generelle innstillinger.

4. Klikk på Bruk.

5. Ved varselet Sikkerhetsforespørsel bruker du rullegardinmenyen Velg varighet til å velge hvor lenge du vil blokkere all nettverkstrafikk.

6. Klikk på Lukk.

Slik opphever du blokkeringen av all nettverkstrafikk

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt glidebryteren til Ikke blokkert i raden Blokker all nettverkstrafikk i fanen Generelle innstillinger.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v83694120_N360_Business_CC_2014_no_no