Hvordan gjenoppretter jeg sikkerhetskopier av registeret?

Norton Utilities oppretter automatisk sikkerhetskopier av registeret hver gang du reparerer problemer. Det er derfor enkelt å gjenopprette sikkerhetskopier hvis dette skulle bli nødvendig.

Slik gjenoppretter du sikkerhetskopier av registeret:

1. I hovedvinduet for Norton Utilities velger du fanen Gjenoppretting.

2.      I vinduet Startside for gjenoppretting, under Velg handling, klikker du på Gjenopprette sikkerhetskopier av registeret.

3.      I vinduet Gjenopprette sikkerhetskopier av registeret velger du den siste sikkerhetskopien fra listen over tidligere registrerte sikkerhetskopier. Kun under svært bestemte omstendigheter vil det være nødvendig å gjenopprette en annen sikkerhetskopi.

4.      Klikk på Gjenopprett for å gjenopprette sikkerhetskopien.

Hvis du er en erfaren bruker, kan du velge en sikkerhetskopi og klikke på Åpne for å vise delnøklene som er tilknyttet sikkerhetskopien. Du kan deretter velge delnøklene som skal gjenopprettes, ved å krysse av tilhørende bokser og deretter klikke på knappen Gjenopprett.

Hva er Hurtigsøk, Dyptgående søk og Fysisk søk, og hvordan bruker jeg dem?

Hvordan søker jeg etter tapte eller slettede filer?

Hvordan fastslår Norton Utilities tilstanden til filene?

Hvordan bruker jeg Duplikatfilfinneren?

Hvordan reparerer jeg stasjoner?

Hva vil det si å avinstallere ubrukt programvare?

Hvordan avinstallerer jeg ubrukt programvare?

Velkommen til Norton Utilities

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83566449_norton_utilities_help_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/06/2018