Installere Norton AntiVirus på Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8

Norton AntiVirus 12 for Mac kan kun installeres i Mac OS X 10.7.x (Lion) eller nyere. Hvis du har kjøpt Norton AntiVirus 12, og du har Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8, kan du følge disse trinnene for å laste ned og installere den forrige versjonen av Norton AntiVirus.

Norton AntiVirus 11 For Mac støttes ikke lenger av Symantec og er ikke lenger tilgjengelig for fornyelse. Hvis du vil vite mer om denne kunngjøringen, kan du lese Kunngjøring om slutt på levetid for Norton AntiVirus 11 eller Norton Internet Security 4 for Mac.

Hvis du installerer Norton AntiVirus 11 for Mac fordi abonnementet er utløpt eller er i ferd med å utløpe, vil ikke installasjonen fungere.

Laste ned og installere Norton AntiVirus på Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8

1. Last ned installasjonsfilen for Norton AntiVirus 11.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

Diskbildet er montert.

3. Dobbeltklikk på ikonet Norton AntiVirus Installer.

4. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v83518153_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem: Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sist endret: 10/11/2014