Hvordan komprimerer jeg registeret?

Komprimering av registeret fjerner tomrom, bortkastet plass og skadede nøkler fra registeret. Dessuten utføres en fysisk defragmentering av Windows-registerfilene.

Når komprimeringen er fullført, får registeret en lineær struktur. Dette gjør at programmer reagerer raskere og får raskere tilgang til registeret, og systemet får bedre ytelse.

Slik komprimerer du registeret:

Merk av for Opprett systemgjenopprettingspunkt før du komprimerer registeret.

1. I hovedvinduet for Norton Utilities velger du fanen Ytelse.

2.      I vinduet Startside for ytelse, under Velg handling, klikker du på Komprimer registeret.

3.       I vinduet Komprimer registeret klikker du på Start for å komprimere registeret.

Registerkomprimeringen består av disse tre trinnene:

• Analyser: Norton Utilities analyserer registeret på jakt etter tomrom, ledig plass og skadede nøkler, og sikkerhetskopierer registeret før rengjøring.

• Forhåndsvis resultater: Når rengjøringen startes, ser systemet etter foreldede registeroppføringer, og fjerner dem automatisk fra registeret. Du kan se hvor mye bortkastet plass som fantes på datamaskinen, og prosentandelen av plass du har spart.

• Registerkomprimering: Når rengjøringen er fullført etter sikkerhetskopieringen, vises en registerkomprimeringsskjerm på datamaskinen.

4.       Klikk på Bruk for å ta i bruk endringene som ble gjort i det første trinnet (dvs. i analysen). Du må starte maskinen på nytt for at endringene i registeret skal tre i kraft.

Hvorfor bør jeg rydde opp i Windows-registeret?

Hvordan rydder jeg opp i Windows-registeret?

Hvordan konfigurerer jeg ignoreringslister?

Hvordan kan jeg reparere problemer i Windows-registeret?

Hvilke deler av registeret gjennomsøkes?

Velkommen til Norton Utilities

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83508278_norton_utilities_help_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/06/2018