Datamaskinen henger når jeg installerer Norton Utilities 16.0

Andre språk:

|| Português do Brasil || Español || Türkçe || Dansk || Polski || Suomi || Français || Deutsch ||

|| Ελληνικά || Português Europeu || Italiano || Norsk || Nederlands || Svenska || 日本 ||

TRINN 1

Kjøre installasjonsprogrammet fra mappen Symantec nedlastingsbehandling

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

%temp%

Den midlertidige mappen (Temp) til den gjeldende brukeren åpnes i Windows Utforsker.

3. Åpne installasjonsprogrammet fra mappen Symantec nedlastingsbehandling.

4. Dobbeltklikk på filen Install.exe for å starte installasjonen.

Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

TRINN 2

Avinstallere sikkerhetsprodukter fra andre leverandører enn Symantec

Problemet kan oppstå på grunn av konflikter med sikkerhetsprodukter som ikke er utviklet av Symantec. Hvis du ikke har installert sikkerhetsprogrammer fra andre leverandører, kan du hoppe over dette trinnet.

Du finner informasjon om hvordan du fjerner sikkerhetsprodukter fra andre leverandører fra datamaskinen, i programdokumentasjonen. Alternativt kan du kontakte produsenten.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstallasjonen er fullført.

Dersom problemet ikke er løst, går du til trinn 3.

TRINN 3

Verifisere brikkesettdriverne

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I vinduet Enhetsbehandling klikker du for å utvide IDE ATA/ATAPI-kontrollere.

4. Følg Trinn 4 hvis Standard SATA AHCI-kontroller vises på listen over kontrollere.

TRINN 4

Laste ned og installere brikkesettdrivere fra AMD

1. Last ned den nyeste versjonen av AMD Chipset-drivere.

Lagre filen på skrivebordet.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned, for å starte installeringen av brikkesettdriverne fra AMD.

3. Følg veiledningen på skjermen.

4. Når installasjonen er ferdig, starter du datamaskinen på nytt.

TRINN 5

Bekreft at brikkesettdriverne fra AMD er installert

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I vinduet Enhetsbehandling klikker du for å utvide IDE ATA/ATAPI-kontrollere.

4. AMD SATA-kontroller vises i listen over kontrollere.