Datamaskinen slutter å svare når jeg installerer Norton Utilities 16.0

Andre språk:

|| Português do Brasil || Español || Türkçe || Dansk || Polski || Suomi || Français || Deutsch ||

|| Ελληνικά || Português Europeu || Italiano || Norsk || Nederlands || Svenska || 日本 ||

Dette problemet kan oppstå gå grunn av en driverkonflikt mellom Generic Windows 8 og Norton Utilities. Hvis du bruker et brikkesett fra AMD, laster du ned og installerer de nyeste brikkesettdriverne.

TRINN 1

Verifisere brikkesettdriverne

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I vinduet Enhetsbehandling klikker du for å utvide IDE ATA/ATAPI-kontrollere.

4. Følg Trinn 2 hvis Standard SATA AHCI-kontroller finnes i listen over kontrollere.

TRINN 2

Laste ned og installere brikkesettdrivere fra AMD

1. Last ned nyeste versjon av AMD Chipsetdrivere.

Lagre filen på skrivebordet.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned, for å starte installeringen av brikkesettdriverne fra AMD.

3. Følg veiledningen på skjermen.

4. Når installasjonen er ferdig, starter du datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Bekreft at brikkesettdriverne fra AMD er installert

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I vinduet Enhetsbehandling klikker du for å utvide IDE ATA/ATAPI-kontrollere.

4. AMD SATA-kontroller vises i listen over kontrollere.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v83449035_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2016