Hvordan planlegger jeg et registersøk på datamaskinen?

Regelmessige søk hjelper til med å holde systemet i tipp-topp stand. Klikk på Innstillinger > Planlegger > Aktiver planlagte søk. Klikk på koblingen Redigere plan i vinduet Oppgaveplanlegging, og velg mellom søkehyppighetene Kjør ved oppstart, Daglig eller Ukentlig. Du kan velge at søkene skal utføres når det best passer deg.

Hva er minimum systemkrav for å installere Norton Utilities?

Hvor laster jeg ned siste versjon av Norton Utilities?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (på nettet)?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en CD?

Hvordan konverterer jeg prøveversjonen av Norton Utilities til en fullstendig versjon (på nettet)?

Jeg har installert og aktivert Norton Utilities. Hva gjør jeg nå?

Hvordan kan jeg bruke Norton Utilities til å holde PCen i form?

Hva finner jeg i de ulike kategoriene i Norton Utilities, og hvilke funksjoner har de?

Velkommen til Norton verktøy

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83164347
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/06/2019