Hvordan konverterer jeg prøveversjonen av Norton Utilities til en fullstendig versjon (på nettet)?

Hvis du ikke har aktivert produktet, får du jevnlig et varsel om aktivering helt til du aktiverer produktet. Ved å aktivere produktet reduserer du muligheten for piratkopiering av programvare, og sikrer at du bruker autentisk Symantec-programvare.

Du må aktivere dette produktet innen 30 dager etter du installerte det, med en gyldig aktiveringskode, ellers kommer produktet til å slutte å fungere.

Den enkleste måten å konvertere en prøveversjon til en full versjon av Norton Utilities på, er å klikke på Aktiver nå-knappen i Kontrollpanel-vinduet. Deretter klikker du på Kjøp for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities fra Symantecs nettsted.

Slik kjøper du en aktiveringskode for Norton Utilities (på nettet)

1. Gå til hovedvinduet i Norton Utilities og klikk på Aktiver nå.

2. I vinduet som åpnes, klikker du på Kjøp for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities fra Symantecs nettsted.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities.

Aktivere Norton Utilities

Etter at du har kjøpt aktiveringskoden, kan du aktivere produktet ved å klikke på knappen Aktiver nå i Dashbord-vinduet. I vinduet Aktiver nå kan du skrive navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikke på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

Slik aktiverer du Norton Utilities

1. Gå til hovedvinduet i Norton Utilities og klikk på Aktiver nå.

2.      I vinduet som kommer opp, skriver du navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikker på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

Hva er minimum systemkrav for å installere Norton Utilities?

Hvor laster jeg ned siste versjon av Norton Utilities?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (på nettet)?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en CD?

Jeg har installert og aktivert Norton Utilities. Hva gjør jeg nå?

Hvordan kan jeg bruke Norton Utilities til å holde PCen i form?

Hvordan planlegger jeg et registersøk på datamaskinen?

Hva finner jeg i de ulike kategoriene i Norton Utilities, og hvilke funksjoner har de?

Velkommen til Norton verktøy

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83164342
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/06/2019