Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities på nettet?

Du kan laste ned en prøveversjon av Norton Utilities her:

http://norton.com/nu16

Etter at du har lastet ned installasjonsfilen fra nettstedet vårt, dobbeltklikker du på filen for å starte installasjonen. Installasjonsveiviseren veileder deg gjennom den enkle installasjonsprosessen.

Du må aktivere dette produktet innen 30 dager etter du installerte det, med en gyldig aktiveringskode, ellers kommer produktet til å slutte å fungere.

Kjøp av aktiveringskode for Norton Utilities

Den enkleste måten å konvertere en prøveversjon til en komplett versjon av Norton Utilities på er å klikke på Aktiver nå -knappen på dashbordet. Deretter kan du klikker på Kjøp i vinduet Aktiver nå for å kjøpe en aktiveringskode på Symantecs nettsted.

Aktivere Norton Utilities

Etter at du har kjøpt aktiveringskoden, kan du aktivere produktet ved å klikke på knappen Aktiver nå i Dashbord -vinduet. I vinduet Aktiver nå kan du skrive navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikke på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

Før du begynner

Før du begynner, bør du lukke alle åpne programmer på datamaskinen og forsikre deg om at du er koblet til Internett.

Du må være tilkoblet Internett for at du skal kunne laste ned og bruke Norton Utilities.

Slik installerer du Norton Utilities

1.     Last ned installasjonsfilen fra nettstedet vårt:

http://norton.com/nu16

2.      Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjonen.

3. I vinduet Velkommen til installasjonsveiviseren for Norton Utilities leser du gjennom lisensavtalen og klikker på Godtatt.

Du kan også klikke på Installasjonsalternativer og deretter på Bla gjennom for å endre plasseringen der du vil installere Norton Utilities.

Slik får du tilgang til Norton Utilities

1.      Gå til Alle programmer.

2. Klikk på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

alternativt:

Du kan også dobbeltklikke ikonet for Norton Utilities på skrivebordet.

Slik kjøper du en aktiveringskode for Norton Utilities på nettet

1. I hovedvinduet for Norton Utilities klikker du på Aktiver nå.

2. I vinduet som vises, klikker du på Kjøp for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities på Symantecs nettsted.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities.

Slik aktiverer du Norton Utilities:

1. I hovedvinduet for Norton Utilities klikker du på Aktiver nå.

2.      I vinduet som kommer opp, skriver du navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikker på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

Hva er minstekravene for å installere Norton Utilities?

Hvor laster jeg ned siste versjon av Norton Utilities?