Hva er minimums systemkrav for å installere Norton Utilities?

Microsoft® Windows® XP SP3 (kun 32-biters)

• Prosessor: Pentium® 4 eller tilsvarende 233 MHz (minimum) prosessor | Core™ 2 Duo eller tilsvarende 300 MHz (anbefales) prosessor eller høyere

• Minne: 64 MB (minimum) | 128 MB (anbefales)

Microsoft® Windows® Vista® (32-biters og 64-biters)

• Prosessor: 1 GHz

• Minne: 1 GB

Microsoft® Windows® 7/8

• Prosessor: 1 GHz

• 1 GB for 32-biters eller 2 GB for 64-biters

Maskinvarekrav

• HDD: 150 MB ledig harddiskplass

• Video: SVGA (1024 x 768)

• CD-ROM-stasjon (dersom du ikke installerer fra elektronisk nedlasting av programvare)

• Du trenger tilgang til Internett for å kunne registrere produktet og motta produktoppdateringer.

• Brukeren er selv ansvarlig for å ha et Internett-abonnement, og må selv dekke alle utgifter knyttet til Internett- og telefonbruk.

Nettleserkrav

Du trenger en nettleser for å kunne laste ned Norton Utilities.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83164334_norton_utilities_help_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018