Finne bestillingsnummeret

Du mottar en unik produktnøkkel for hver Norton-bestilling. Du kan oppgi bestillingsnummeret for alle kjøpsrelaterte spørsmål.

Du kan klikke på bestillingsnummeret for å vise bestillingsoversikten og skrive ut faktura. Du kan vise informasjon om bestillingsdato, bestillingsnummer, tjenestenavn, bestillingsstatus, betalingsstatus, betalt beløp, bestillingsfaktura og status for automatisk fornying for hvert av abonnementene du har kjøpt.

Hvis du kjøpte Norton-abonnementet på Internett, er bestillingsnummeret inkludert i bestillingsbekreftelsen som ble sendt til e-postadressen du oppga.

Finne bestillingsnummeret

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Bestillingsdetaljer finner du bestillingsnummeret på Norton-abonnementet i kolonnen Bestillingsnummer.

3. Du kan klikke på bestillingen for å vise alle bestillingsdetaljene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v82893134_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 15/04/2017