Gjenopprette filer - Sted for gjenoppretting

Du kan gjenopprette filer til sin opprinnelige plassering eller til en ny plassering.

Du kan bruke alternativet Bla gjennom til å legge til den nye gjenopprettingsplasseringen, eller skrive inn adressen til den nye plasseringen. Norton Business Suite oppretter mappene der de sikkerhetskopierte filene gjenopprettes til.

Norton Business Suite viser totalt antall filer og total størrelse på filene som du har valgt til gjenoppretting.

Hvis filer med samme navn fremdeles befinner seg på den opprinnelige plasseringen, erstatter filene du gjenoppretter, de filene som er der fra før. Hvis du vil unngå å erstatte filer på den opprinnelige plasseringen, må du passe på at du endrer filnavnene før du gjenoppretter dem.

Velge en målplassering for gjenoppretting

Velge filer som skal gjenopprettes

Gjenopprette filer

Gjenopprette filer med Norton Business Suite Autokjør gjenoppretting

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8278951_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013