Velg filer som skal gjenopprettes

Norton Business Suite finner automatisk alle filer i kilden du har valgt. Norton Business Suite viser også alle kildemappene i en hierarkisk struktur i venstre rute. Du kan navigere til forskjellige mapper eller plasseringer der filene er tilgjengelige.

Ruten til høyre viser detaljerte opplysninger om hver av filene, som filtype, størrelse og datoen den ble opprettet eller endret. Du kan se detaljerte opplysninger, som antall filer som finnes i en mappe og total størrelse på mappen, nederst i vinduet. Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over filnavnet.

Du kan velge filer på følgende måter:

• Merk av eller fjern avmerkingen foran filnavnet.

• Merk av en mappe i venstre rute hvis du vil velge alle filene i mappen.

Når du klikker på Lukk, forblir de avmerkede filene i listen over filer som Norton Business Suite gjenoppretter for den aktuelle kategorien. Alle filene som ikke er merket av, fjernes fra listen Gjenopprett filer.

Både filer som ikke er avmerket og filer som er avmerket, forblir i sikkerhetskopieringen slik at du kan gjenopprette dem senere.

Velge filer som skal gjenopprettes

Velge en målplassering for gjenoppretting

Gjenopprette filer

Gjenopprette filer med Norton Business Suite Autokjør gjenoppretting

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8278948_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013