Mer informasjon om pågående søkeaktivitet

Informasjonen omfatter en oversikt over elementene og aktivitetene som var involvert i forrige søk. Avhengig av hvilken type søk som har blitt kjørt, inkluderer informasjonen en detaljert rapport av søkeresultatene. Du kan klikke på koblingene for å utføre handlinger eller vise flere detaljer.

Avhengig av typen søk, vises følgende informasjonstype:

• Ved PC-optimaliserings- og PC-oppryddingsaktiviteter viser Norton 360 Online en liste over navnene og plasseringene til filer som ble slettet i oppryddingssøket.

Informasjonen omfatter også hvor stor plass som ble frigjort på disken etter søket ble utført.

• Etter virus- og spionprogramsøket vises statistikk for det totale antallet filer som ble gjennomsøkt, og sikkerhetsrisikoer som ble funnet og behandlet.

• Ved Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsaktiviteter vises datoene og status for den siste sikkerhetskopieringene eller gjenopprettingen.

Hvis statusen viser at noen filer ikke ble sikkerhetskopiert eller gjenopprettet, kan du kontrollere følgende:

• Sørg for å lukke alle andre programmer før du sikkerhetskopierer filer.

Norton 360 Online kan ikke sikkerhetskopiere filer som brukes av et annet program.

• Filene kan ha blitt låst fordi de er i bruk av et annet program.

• Det kan hende at du ikke har riktig tilgangsnivå for å sikkerhetskopiere filene eller gjenopprette dem til valgt plassering.

• Hvis filene var større enn 4 GB, kan det hende at stasjonen du har valgt å sikkerhetskopiere eller gjenopprette dem til ikke er formatert med et filsystem som kan håndtere filer av denne størrelsen.

Om PC-optimalisering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Om Norton 360 Online-søk

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.