Kjøre et søk fra ledetekst

Du kan søke med Norton fra ledetekstvinduet uten å åpne Norton-hovedvinduet. Du taster inn banen til og navnet på filen du vil gjennomsøke, eller tilpasser søket ved å legge til en bestemt kommando. Her er noen av kommandoene som brukes mest:

/?

NAVW32 starter hjelpen og avslutter.

/A

Gjennomsøker alle stasjoner

/S-

Deaktiverer skanning av undermapper

/BOOT

Søker bare i oppstartssektorer

/QUICK

Kjører et hurtigsøk

[folder_path]\*[?]

Søker gjennom filer som passer under et bestemt jokertegn

[drive|folder|file]

Søker gjennom angitt stasjon, mappe eller fil

Kjøre søk fra ledeteksten

1. Skriv inn banen til Norton og den kjørbare filens navn i ledeteksten.

Følgende eksempler viser syntaks for søkekommandoer:

• "\Programfiler\Norton Security\Motor\versjon\NAVW32" /command_name

Der version står for versjonsnummeret til Norton og command_name står for kommandoen.

• "\Programfiler\Norton Security\Motor\versjon\NAVW32" [path]file_name

Der version står for versjonsnummeret til Norton og [path] file_name står for plassering, navn og filtype.

2. Trykk på Enter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8278351_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/01/2017