Kjøre søk fra ledetekst

Du kan søke med Norton 360 Online fra ledetekstvinduet uten å åpne hovedvinduet i Norton 360 Online. Du taster inn banen til og navnet på filen du vil gjennomsøke, eller tilpasser søket ved å legge til en bestemt kommando. Følgende kommandoer er tilgjengelige:

/?

NAVW32 starter hjelpen og avslutter.

/A

Gjennomsøker alle stasjoner

/L

Gjennomsøker lokale stasjoner

/S[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) søk i undermapper

/B[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) søk i oppstartssektorer og hovedoppstartssektorer (for eksempel, NAVW32 C: /B+ eller NAVW32 C: /B-)

/BOOT

Søker bare i oppstartssektorer

/QUICK

Kjører et hurtigsøk

/SE[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) hurtigsøk

/ST[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) søk etter stealth-elementer

[folder_path]\*[?]

Søker gjennom filer som passer under et bestemt jokertegn

[drive|folder|file]

Søker gjennom angitt stasjon, mappe eller fil

/SESCAN

Foretar hurtigsøk i bakgrunnen.

Norton 360 Online viser bare søke vinduet når det finner en trussel.

Slik kjører du søk fra ledeteksten:

1. Skriv inn banen til Norton 360 Online og den kjørbare filens navn i ledeteksten.

Følgende eksempler viser syntaks for søkekommandoer:

• "\Programfiler\Norton 360 Online\Motor\versjon\NAVW32" /command_name

Der versjon står for versjonsnummeret til Norton 360 Online og command_name står for kommandoen.

• "\Programfiler\Norton 360 Online\Motor\versjon\NAVW32" [path]file_name

Der versjon står for versjonsnummeret til Norton 360 Online og [path] file_name står for plassering, navn og filtype.

2. Trykk på Enter.

Finne versjonsnummeret på produktet

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8278351_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 20/10/2011