Kjøre søk fra ledetekst

Du kan søke med Norton Business Suite fra ledetekstvinduet uten å åpne hovedvinduet i Norton Business Suite. Du taster inn banen til og navnet på filen du vil gjennomsøke, eller tilpasser søket ved å legge til en bestemt kommando. Her er noen av kommandoene som brukes mest:

/?

NAVW32 starter hjelpen og avslutter.

/A

Gjennomsøker alle stasjoner

/L

Gjennomsøker lokale stasjoner

/S[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) søk i undermapper

/B[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) søk i oppstartssektorer og hovedoppstartssektorer (for eksempel, NAVW32 C: /B+ eller NAVW32 C: /B-)

/BOOT

Søker bare i oppstartssektorer

/QUICK

Kjører et hurtigsøk

/SE[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) hurtigsøk

/ST[+|-]

Aktiverer (+) eller deaktiverer (-) søk etter stealth-elementer

[folder_path]\*[?]

Søker gjennom filer som passer under et bestemt jokertegn

[drive|folder|file]

Søker gjennom angitt stasjon, mappe eller fil

/SESCAN

Foretar hurtigsøk i bakgrunnen.

Norton Business Suite viser bare søke vinduet når det finner en trussel.

Slik kjører du søk fra ledeteksten:

1. Skriv inn banen til Norton Business Suite og den kjørbare filens navn i ledeteksten.

Følgende eksempler viser syntaks for søkekommandoer:

• "\Programfiler\Norton Business Suite\Motor\versjon\NAVW32" /command_name

Der versjon står for versjonsnummeret til Norton Business Suite og command_name står for kommandoen.

• "\Programfiler\Norton Business Suite\Motor\versjon\NAVW32" [path]file_name

Der versjon står for versjonsnummeret til Norton Business Suite og [path] file_name står for plassering, navn og filtype.

2. Trykk på Enter.

Finne versjonsnummeret på produktet

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8278351_N360_Business_CC_2014_no_no