Planlegg sikkerhetskopiering av kontakter i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security gjør det mulig å sikkerhetskopiere kontakter fra enheten til Norton Cloud, og deretter gjenopprette dem til samme enhet, eller til en annen enhet hvor Norton Mobile Security er installert.

Planlegge sikkerhetskopiering av kontakter

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Trykk på den fjerde pilaren nederst i hovedvinduet for å åpne skjermen Enhet.

3. Trykk på Sikkerhetskopiering av kontakter.

4. I Sikkerhetskopiering av kontakter, ved siden av Planlagt, trykker du på rullegardinlisten og velger ett av følgende:

• Daglig

• Ukentlig

• Månedlig

Planlagte sikkerhetskopier er slått Av som standard.