Aktivere Norton Mobile Security

Når den gratis prøveperioden på 30 dager er over, vil installasjonen på enheten automatisk gå over til lite-versjonen av Norton Mobile Security som tilbyr begrensede funksjoner.

For å fortsette beskyttelsen kan du kjøpe et Norton Mobile Security-abonnement i appen.

For å bruke alle funksjonene i Norton Mobile Security må du logge på Norton-kontoen din fra Norton Mobile Security-appen. I tillegg må Norton-kontoen din ha et gyldig Norton Mobile Security-abonnement som er tilknyttet den kontoen.

Følg disse trinnene for å aktivere Norton Mobile Security-abonnementet som du har kjøpt på Norton eStore eller hos en forhandler.

Aktiver Norton Mobile Security

1. I nettleseren din, går du til Norton Mobile Security-webområdet.

2. Trykk på Registrer et kjøp.

3. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton Account, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto. Skriv inn opplysningene dine og trykk på Opprett konto.

4. Tast inn produktnøkkelen med 25 tegn som du mottok sammen med kjøpet ditt, og klikk deretter på Bekreft.

Norton Mobile Security er nå aktivert. På mobilenheten kan du vise abonnementsstatusen under kategorien 'Hent Norton' i app-vinduet for Norton Mobile Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v82673470_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 29/05/2017