Aktivere Norton Mobile Security

Når den gratis prøveperioden på 30 dager er over, vil installasjonen på enheten automatisk gå over til lite-versjonen av Norton Mobile Security som tilbyr begrensede funksjoner.

For å fortsette beskyttelsen kan du kjøpe et Norton Mobile Security-abonnement i appen.

Følg disse trinnene for å aktivere Norton Mobile Security-abonnementet som du har kjøpt på Norton eStore eller hos en forhandler.

Aktiver Norton Mobile Security

1. I nettleseren din, går du til Norton Mobile Security-webområdet.

2. Trykk på Registrer et kjøp.

3. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton Account, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto. Skriv inn opplysningene dine og trykk på Opprett konto.

4. Tast inn produktnøkkelen med 25 tegn som du mottok sammen med kjøpet ditt, og klikk deretter på Bekreft.

Norton Mobile Security er nå aktivert. På mobilenheten kan du vise abonnementsstatusen under kategorien 'Hent Norton' i app-vinduet for Norton Mobile Security.

5. Start Norton Mobile Security-appen på enheten.

6. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen og deretter på Logg på.

7. Pass på at du oppgir den samme Norton-brukerinformasjonen som ble angitt på trinn 3. Norton Mobile Security er nå aktivert. På mobilenheten kan du vise abonnementsstatusen under kategorien Få Norton i appvinduet for Norton Mobile Security.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v82673470_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 11/06/2018