Slik finner du serienummeret til produktet:

Hvis du kjøpte Norton-produktet på nett, fulgte serienummeret til produktet med ordrebekreftelsen som ble sendt til e-postadressen du oppga.

Du kan også finne serienummeret til produktet i det installerte produktet. Plasseringen til serienummeret til produktet avhenger av hvilket Norton-produkt og versjon du har installert. Følg instruksjonene nedenfor for å finne serienummeret til Norton-produktet.

Norton 360 versjon 1 eller versjon 2 for Windows

1. Start Norton 360.

2. Klikk på Hjelp og støtte.

3. Klikk Om Norton 360.

Serienummeret til produktet står under Kundekonto-ID.

Norton AntiVirus eller Norton Internet Security 2006 for Windows

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Hjelp og støtte.

3. Klikk på Om <produktnavn> i rullegardinmenyen som kommer opp.

Serienummeret til produktet vises i boksen Om.

Norton AntiVirus eller Norton Internet Security 2007 for Windows

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Støtte.

3. Under Abonnements- og kontoinformasjon klikker du på Om <produktnavn>.

Serienummeret til produktet vises i boksen Om.

Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360

1. Start Norton-produktet.

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Hjelp og støtte.

3. Klikk på Om.

Serienummeret til produktet vises i boksen Om.

Norton AntiVirus 12 eller Norton Internet Security 5 for Mac

1. Start Norton-produktet på Mac-maskinen.

2. Velg Om Norton AntiVirus eller Om Norton Internet Security fra produktmenyen.

Serienummeret til produktet vises i boksen Om.

Norton Security eller Norton Security med backup for Windows

1. Start Norton-produktet.

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Hjelp > Om.

Serienummeret til produktet vises i boksen Om.

Norton Security for Mac

1. Start Norton-produktet.

2. Velg Om Norton Security fra produktmenyen. Serienummeret til produktet vises i boksen Om.

Aktivere Norton-produktet

Identifisere Norton-produktet på enheten

Dette gjør du hvis du blir bedt om å fornye Norton-produktet

Om produkter som ikke kan håndteres

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v82631725_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 05/09/2014