Administrer Sikkerhetskopisett - Kontakter

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Kontakter. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton 360 Online finner alle filer i kategorien Kontakter automatisk. Du kan vise detaljer som total filstørrelse for Kontakter-kategorien og antall filer der. Du får se informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Kontakter i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Kontakter

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Kontakter

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Kontaktkategorien omfatter de fleste filtyper for kontaktprogrammer, inkludert, men ikke begrenset til:

• Microsoft Outlook adressebok-filer (.wab)

• Microsoft personlig adressebok-filer (.pab)

• Microsoft Outlook adressebok-filer (.oab)

• Microsoft Phonebook (.pbk)

• Palm Address Book-filer (.aba)

• Palm DateBook File (.dba)

• Palm Date Book-filer (.tda)

• Beijer E-Designer-filer (.mpa)

• Sharp Organizer Telephone Bank (.ozp)

• vCard-filer (.vcf)

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8256953_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011