Laste ned og installere Norton-produktet

Med Norton Management kan du laste ned og installere Norton-produktet på enheten. Du kan laste bare ned Norton-produktet fra Norton Management hvis produktet er registrert. Hvis du vil registrere produktet, Registrere Norton-produktet

Slik laster du ned og installerer Norton-produktet:

1. Logg deg på Norton Management.

2. Klikk på kategorien Min konto.

3. Klikk på Bestillingslogg på siden Min konto.

4. I delen Bestillingslogg klikker du på Last ned ved siden av produktet med et aktivt abonnement.

5. Hvis du blir bedt om det, gjør ett av følgende:

• Klikk Kjør for å kjøre Norton nedlastingsbehandling.

• Klikk Lagre for å lagre Norton nedlastingsbehandling.

Når nedlastingen er fullført, må du kjøre filen fra den lagrede plasseringen.

6. Følg instruksjonene på skjermen.

Norton nedlastingsbehandling laster ned og installerer Norton-produktet automatisk.

Noen Norton-produkter har ikke abonnement. Disse produktene kan ikke registreres på Norton Management. Nedlastinger for disse produktene blir kun tilgjengelige i Norton Management hvis produktet ble kjøpt fra Symantecs nettbutikk. Hvis bestillingsinformasjonen ikke er tilgjengelig i delen Bestillingslogg eller Produktdetaljer, kan du kontakte Symantec-nettbutikken som du kjøpte produktet fra.

Slik ser du nettbestillinger og laster ned produkter uten abonnement:

1. Logg deg på Norton Management.

2. Klikk på kategorien Min konto.

3. Klikk på Bestillingslogg på siden Min konto.

4. I delen Bestillingslogg klikker du på bestillingsnummeret til den relevante bestillingen for å vise bestillingsdetaljene.

5. Klikk på Last ned.

6. Følg anvisningene på skjermen, og installer produktet.

7. Les lisensavtalen og oppgi produktnøkkelen eller aktiveringskoden hvis du blir bedt om det.

Du finner produktnøkkelen på siden for bestillingsdetaljer.

8. Følg instruksjonene på skjermen.

Beskytte enheter med Norton-sikkerhetsprodukter

Om statusindikatorene for sikkerhet på siden Mine enheter

Dette gjør du hvis du blir bedt om å fornye Norton-produktet

Slik overfører du lisensen til en ny enhet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v82514793_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 05/04/2013