Administrer Sikkerhetskopisett - Videoer

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Video. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton Business Suite finner alle filer i kategorien Video automatisk. Du kan se detaljer som total filstørrelse for kategorien og antall filer der. Norton Business Suite viser informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Du kan klikke på de ulike kategoriene under Filtrer etter, og se filene i sikkerhetskopisettet som tilhører valgt kategori.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Video i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Video

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Video

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Videokategorien omfatter de fleste filtyper for video, inkludert, men ikke begrenset til:

• Microsoft Windows Media-filer (.wmv)

• Apple QuickTime videoklippfiler (.mov)

• Audio Video Interleave-filer (.avi)

• Beijer E-Designer-filer (.mpa)

• Digital Video File (.dv)

• DVD Video Movie File (.vob)

• Macromedia Flash Format-filer (.swf)

• MPEG Movie Clip-filer (.mpe)

• MPEG 1 System Stream-filer (.mpg, .mpeg)

• MPEG-1 Video File (.mpv)

• MPEG-1 Video File (.m1v)

• MPEG-2 Program Stream Format File (.m2p)

• MPEG-2 Video Only File (.m2v)

• MPEG-4 Video-filer (.m4v)

• MS Advanced Streaming Format-filer (.asf)

• Ogg Vorbis Compressed Video File (.ogm)

• Open Media Format File (.omf)

• QuickTime Movie (.mov)

• QuickTime Movie (.qt)

• VDOScript File (.vdo)

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250910_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 04/04/2012