Administrer Sikkerhetskopisett - Internettfavoritter

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Internett-favoritter. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton Business Suite finner alle filer i kategorien Internett-favoritter automatisk. Du kan se detaljer som total filstørrelse for kategorien. Du kan også se antall filer i kategorien Internett-favoritter. Norton Business Suite viser informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Du kan klikke på de ulike kategoriene under Filtrer etter, og se filene i sikkerhetskopisettet som tilhører valgt kategori.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Internett-favoritter i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Internett-favoritter

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Internett-favoritter

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Kategorien Internett-favoritter inkluderer Internett-plasseringsfiler (.url) som vises på listen Favoritter i Internet Explorer.

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250907_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 04/04/2012