Administrer Sikkerhetskopisett - Office-dokumenter

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Office-dokumenter. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton 360 Online finner alle filer i kategorien Office-dokumenter automatisk. Du kan vise detaljer som total filstørrelse for kategorien. Du kan også se antall filer i kategorien Office-dokumenter. Du får se informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Office-dokumenter i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Office-dokumenter

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Office-dokumenter

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Kategorien Office-dokumenter omfatter de fleste filtyper for tekstbehandling, inkludert, men ikke begrenset til:

• Microsoft Word-filer (.doc, .dot, .docx, .docm, .dotx, .dotm, .wbk, .mcw, .rtf)

• Microsoft Excel-filer (.xls, .xlt, .xlsx, .xlsm, .xltx, .xlsb, .xlm, .xlk, .xlc, .xlam)

• Microsoft PowerPoint-filer (.ppt, .pps, .pptx, .pptm, .potx, .potm, .ppam, .ppsx, .ppsm, .ppa)

• Microsoft OneNote-filer (.one, .onepkg)

• Microsoft Publisher-filer (.pub)

• Microsoft Project-filer (.mpp)

• Microsoft Access-filer (.mam, .maq, .mar, .mat, .mdb)

• Microsoft Visio-filer (.vsd)

• WordPerfect-filer (.wp, .wpm, .wpt, .wps, .wpd)

• Lotus-filer (.lwp, .wk1, .wk3, .wk4, .wkq, .ws1, .ws2, .ws3, .ws4, .ws5, .ws6, .ws7)

• Adobe Acrobat-filer (.pdf)

• Tekstfiler (.txt)

• PostScript-filer (.ps)

• HTML-filer (.htm, .html, .mht)

• Wildtangent-flaggede PNG-filer (.wpg)

• Kommadelte variable tekstfiler (.csv)

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250904_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011