Administrer Sikkerhetskopisett - Finansielle filer

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Økonomiske filer. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton Business Suite finner alle filer i kategorien Økonomiske filer automatisk. Du kan se detaljer som total filstørrelse for kategorien. Du kan også se antall filer i kategorien Økonomiske filer. Norton Business Suite viser informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Du kan klikke på de ulike kategoriene under Filtrer etter, og se filene i sikkerhetskopisettet som tilhører valgt kategori.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Økonomiske filer i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Økonomiske filer

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Økonomiske filer

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Kategorien for økonomiske filer omfatter de fleste filtyper for økonomiprogrammer, inkludert, men ikke begrenset til:

• Microsoft Money-filer (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf)

• Quicken-datafil (.qdt)

• QuickBooks-filer (.qba, .qbb, qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qsd, .qel, .qph, q00, q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98, .qdf, .qdb, .qdf, .qif)

• TurboTax Tax Return-filer (.tax)

• H&R Tax Return-filer (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06)

• TaxACT-filer (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9)

• Simply Accounting File (.sdb)

• Olicom Fax-filer (.ofx)

• Open Financial Connectivity-filer (.ofc)

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250901_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 04/04/2012