Administrer Sikkerhetskopisett - Andre filtyper

Dette vinduet viser alle elementene du har lagt til i kategorien Andre filtyper. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Kategorien Andre filtyper inneholder ingen filtyper. Denne kategorien inkluderer alle filer du har lagt til i sikkerhetskopieringen. Norton 360 Online inkluderer ikke disse filene i noen annen filkategori når den søker gjennom PCen etter filer som skal sikkerhetskopieres.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Andre filtyper i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er lagt til kategorien Andre filtyper

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Andre filtyper

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250898_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011