Administrer Sikkerhetskopisett - Bilder

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Bilder. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton 360 Online finner alle filer i kategorien Bilder automatisk. Du kan vise detaljer som total filstørrelse for kategorien og antall filer der. Du får se informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Bilder i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Bilder

Her kan du også se plasseringen til filen.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Bilder

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Bildekategorien omfatter de fleste grafikkfiltyper, inkludert, men ikke begrenset til:

• JPEG- og JIFF-fotobilder (.jpg, .jpeg, .jpe, .jP2, .j2k, .j2c, .jpf)

• Graphic Interchange Format-bildefiler (.gif)

• Bitmap Graphics-filer (.bmp, .pct)

• Tagged Image Format-filer (.tif, .tiff)

• Adobe Illustrator-vektorgrafikk (.ai)

• Adobe InDesign Document (.indd)

• Adobe PhotoDeluxe-bilder (.pdd)

• Windows Metafile (.wmf)

• Portable (Public) Network Graphic-filer (.png)

• Photoshop-filer (.psd)

• Macintosh Quickdraw/PICT Drawing-filer (.pict)

• Encapsulated PostScript-filer (.eps)

• MS Foxpro Screen-filer (.sct)

• Run Length Encoded punktgrafikkfiler (.rle)

• Enhetuavhengige punktgrafikkfiler (.dib)

• Borland JBuilder Project-filer (.jpx)

• Japan Picture Format-filer (.jpc)

• Image Alchemy HSI Temporary Raw punktgrafikkfiler (.raw)

• Pixar bildefil (.pxr)

• TARGA File (.tga)

• Targa punktgrafikkfiler (.icb, .vst)

• Kodak Photo CD (.pcd); Kodak RAW Bitmap Image (.kdc)

• Paint Shop Pro Image (.psp)

• Corel Vector Graphic Drawing (.cdr)

• CAD-filer (.vda)

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250895_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011